My desire

Tre stora små ord

Kategori: Krönikor

Jag älskar dig. Jag hade aldrig sagt det till någon innan jag träffade min sambo, inte på det sättet, till någon jag var kär i.

Och när någon sa det till mig blev jag obekväm, och undvikande. Ja, jag har nog till och med svarat "Tack" ibland bara för att säga något.

Men jag kan inte ljuga, jag har så extremt svårt för det. Och ännu svårare för att börja älska någon.

Jag förväntade mig aldrig att jag skulle säga det någon gång heller, jag trodde att jag aldrig skulle känna så för någon.

Men det var annorlunda med min sambo. Redan när vi var vänner älskade jag honom, som vän.

Och vi kunde säga det till varandra. Det var så självklart bara, så även om vi inte sa "älskar dig" i slutet av varje samtal så kunde vi säga att vi gjorde det. "Du är min bästa vän och jag älskar dig, men nu är du dum i huvudet!" Ja, ungefär så.

Vi hade ett internskämt, och brukade säga varandras namn och "säg att du älskar mig" med finsk brytning. Svaret var egentligen negativt, men när jag sa det så svarade han alltid "jag älskar dig".

En gång låg vi och kramades i soffan hemma hos honom, ett par veckor innan vi blev tillsammans. "Säg att du älskar mig" sa jag med den finska brytningen, som så många gånger förr.

Då såg han mig djupt i ögonen, och blev plötsligt allvarlig. Sen svarade han "Det vet du att jag gör".

Så när vi blev tillsammans var de tre "små" orden ingen stor grej; vi sa det till varandra från första dagen, och har gjort det varje dag sedan dess.

Han var alltid först med att säga det, både när vi var vänner och när vi blev tillsammans. Men när han sa det svarade jag "jag älskar dig med", varje gång.

Sexleksaker

Kategori: Produkter

I detta inlägg tänkte jag tipsa om några olika sexleksaker att använda med sin partner, och en som fungerar alldeles utmärkt att använda på egen hand.

Den här penisringen har en liten rabbit på sig, vilket gör den extra bra. Personligen tycker jag inte att den kan jämföras med en vanlig rabbit (det vill säga vibratorn Mr Rabbit), men jag tycker ändå det är jättekul att den finns även som penisring. På så sätt kan man göra om sin pojkvän till en livs levande Mr Rabbit ;)

Dessa penisringar i olika färger är också en rolig grej, enkla men användbara och dessutom fina! Perfekta för att sätta lite färg på sexlivet!

Dessa penisringar är egentligen precis som de i färg, fast i klassisk svart. Som sagt, enkla men användbara. För den som inte riktigt känner till vad penisringar har för funktion, så är det helt enkelt att de hjälper till att behålla ståndet och samtidigt ökar de känsligheten.

Slutligen en produkt som fungerar att använda såväl med en partner som själv. En liten och diskret, men ändå stark, vibrator. Perfekt att ta med på resan, eller att ha liggandes på nattduksbordet. Tar ingen plats, men är definitivt till hjälp när man behöver den.

Veckans tips

Kategori: Veckans tips

Kyss varandra 


Du som är i ett förhållande, kyss din partner - ofta! Kyssar är bra på så många sätt och inte minst för att stärka banden mellan er och förbättra förhållandet.

Tyvärr blir kyssar ofta en allt mer sällsynt handling med tiden. Så om de börjat försvinna, inför dem igen!