My desire

Sexleksaker

Kategori: Produkter

I detta inlägg tänkte jag tipsa om några olika sexleksaker att använda med sin partner, och en som fungerar alldeles utmärkt att använda på egen hand.

Den här penisringen har en liten rabbit på sig, vilket gör den extra bra. Personligen tycker jag inte att den kan jämföras med en vanlig rabbit (det vill säga vibratorn Mr Rabbit), men jag tycker ändå det är jättekul att den finns även som penisring. På så sätt kan man göra om sin pojkvän till en livs levande Mr Rabbit ;)

Dessa penisringar i olika färger är också en rolig grej, enkla men användbara och dessutom fina! Perfekta för att sätta lite färg på sexlivet!

Dessa penisringar är egentligen precis som de i färg, fast i klassisk svart. Som sagt, enkla men användbara. För den som inte riktigt känner till vad penisringar har för funktion, så är det helt enkelt att de hjälper till att behålla ståndet och samtidigt ökar de känsligheten.

Slutligen en produkt som fungerar att använda såväl med en partner som själv. En liten och diskret, men ändå stark, vibrator. Perfekt att ta med på resan, eller att ha liggandes på nattduksbordet. Tar ingen plats, men är definitivt till hjälp när man behöver den.

Kommentera inlägget här: