My desire

Dr. Brandt

Kategori: Produkter

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Glamazon.


Hos Glamazon hittar du massor utav produkter från märket Dr. Brandt.

Dr. Brandt erbjuder anti-age produkter av hög kvalitét och med stor variation. Jag tänkte skriva lite kort om några utav de produkter som jag själv fastnade lite extra mycket för. 

Förhoppningsvis kommer jag själv inte behöva dessa de närmsta åren, men när det är dags kommer jag förmodligen att testa de här.

Glow overnight resurfacing serum är, som namnet antyder, ett anti-age serum som förbättrar din hudton och synbart minskar dina rynkor och fina linjer.

Serumet är även återfuktande och främjar hudens lyster. Det motverkar torrhet, rodnad och irritation.

Det har en unik formula och tycks dessutom ha många egenskaper, vilket gör det till en fantastisk produkt för den som vill se ung och pigg ut!

Xtend your youth filler & volumizer är även den en anti-age produkt med många bra egenskaper.

Den fyller ut läpparna, plumpar den och minskar även rynkdjupet i läpparna.

Denna produkt innehåller antioxidanter från vitamin E, grönt och vitt te och extrakt från vindruvskärnor.

Läpparna blir släta, mjuka och fylliga - och får väldefinierade konturer. Med andra ord, en perfekt produkt för att få vackra och kyssvänliga läppar.


Dr. Brandt har en hel uppsjö av spännande anti-age produkter som hjälper dig att behålla ditt ungdomliga utseende. De har alltifrån ansiktskrämer och rengöring till ögonserum och lotioner - allt du kan tänkas behöva för att motverka ålderstecken och behålla din ungdomliga skönhet.

Gå in och kolla själv om du är på jakt efter anti-age produkter, du kommer definitivt att hitta dina egna favoriter bland det stora utbudet av produkter.

Kommentera inlägget här: