My desire

En fd telefonhora avslöjar

Kategori: Krönikor

Till er män därute som brukar ringa telefonsexlinjer: nu ska jag vara elak och förstöra det för er.

Jag har vid flera tillfällen jobbat som telefonvärdinna, även om det var några år sedan nu. Jag gillade det verkligen, var bra på det och jag stod för att jag jobbade med det.

När folk fick veta vad jag jobbade med blev de alltid chockade. De föreställde sig väl antagligen att det var betydligt mycket värre än vad det var.

Ja, man pratar om sex. Och ja, målet är att få den som ringer att komma. Men utöver det är det faktiskt inte alls snuskigt. Framför allt så är det definitivt inte upphetsande.

De två vanligaste frågorna när någon fick veta vad jag jobbade med var:

-Är du kåt under varje samtal?

-Tjänar du mycket pengar på det?

Den första frågan borde snarare ha varit "Är du kåt under något samtal?"

Jag blev faktiskt, tro det eller ej, inte ett dugg kåt av att höra en gubbe otydligt viska att han ville knulla mig eller höra honom vråla när det gick för honom.

Hur övertygande jag än lät varje gång jag sa "jaa jag är såå kåt" så var det aldrig sant.

Eller okej. Ett samtal av hundra kunde väl ha någon effekt på mig. Om personen inte lät allt för perverterad och dessutom råkade gilla samma saker som jag, då kunde jag bli kåt - men inte på honom, utan enbart av tanken på det vi pratade om.

Men jag tror faktiskt inte att jag kom någon utav de gånger jag så det. Mitt jobb var inte att göra det de bad om, utan enbart att få dem tro att jag gjorde det.

Om någon telefontorsk läser detta så tänker du antagligen "jag får faktiskt höra hur våta de är".

Nej. Du får höra hur de drar i sin kind så att det uppstår ett "plaskande" ljud eller något annat som kan låta som det du vill höra.

Angående lönen så beror det helt på vad man jämför det med. Jag fick inte ut några 30 000, 20 000 eller ens 10 000 i månaden.

Men för att sitta och se på en film, plugga eller chatta med kompisar och samtidigt stöna lite så tjänade jag faktiskt bra. Väldigt bra.

Kommentera inlägget här: