My desire

Sex utomhus

Kategori: Artiklar

Sommaren är en perfekt tid för många saker - till exempel att ha sex utomhus. Att hitta en plats för just den aktiviteten brukar sällan vara svårt - så länge det är avskilt och folktomt så är det fritt fram. Men vilka ställen är bäst? Vilka är mest spännande? Här kommer några tips att börja med, men tänk på att endast fantasin sätter gränser!

I vattnet

Ett kvällsdopp, eller en spännande snabbis bakom en brygga när de sista badarna fortfarande simmar några meter därifrån? Vattnet är faktiskt det perfekta stället för smygsex, speciellt om det inte är alltför klart vatten. Kanske inte ultimat för flera timmars sex om man inte vill bli avbruten, men för en snabbis eller förspel passar det utmärkt!

På stranden

Här ska du förstås undvika de timmar då det kryllar av människor på stranden, och måste du ändå ta just en sån tid så får du försöka hitta någon avskild del. Men varma sommarkvällar på en lugn och folktom strand, kanske just när solen går ned, är perfekt för en spännande och romantisk stund.

I bilen

Okej, det är inte precis utomhus men nära nog. Det öppnar upp för många fler möjligheter och är ett utmärkt alternativ om det är lite för kallt, blåsigt, regnigt eller svårt att hitta en bekväm plats att hålla till på. Vill man ändå vara ute så fungerar det ju att göra det mot bilen istället.

I skogen

Det här fungerar egentligen allra bäst om det inte är mitt ute i en vildvuxen, tät och snårig skog. En mysig glänta eller precis i början av skogen är egentligen de bästa alternativen, men istället ökar risken att någon råkar komma gåendes. Ett tips är att ta med en filt, behålla så mycket kläder som möjligt på och välja ställningar som egentligen inte avslöjar om ni har sex eller inte - sitta gränsle över sin partner kan man ju göra ändå, eller hur? 
Se upp för: fästingar, ormar och myror!

Ett övergivet torp

För den som söker mer spänning och kanske en annan sorts spänning är det bara att gå på jakt efter ett övergivet torp. Risken att bli upptäckt är förmodligen inte allt för stor, men spänningen är - trots det - desto större. Se dock till att försäkra er om att huset faktiskt är övergivet innan ni sätter igång.
Se upp för: allt för fallfärdiga hus, och spikar och andra föremål som ni kan skada er på.

Kommentera inlägget här: