My desire

Skäggolja

Kategori: Produkter

 
I samarbete med Glamazon.
 
Detta inlägg vänder sig främst till män i allmänhet och de skäggiga i synnerhet, men även till tjejer som gillar sådana (eller är tillsammans med en skäggig karl oavsett om det är uppskattat eller inte).
 
Personligen vill jag helst ha min fästman rakad, även om han är nästan lika snygg med skägg. Men ska det vara skäggigt så ska det förstås vara ett välvårdat skägg.
 
För den där ansiktsbehåringen är ju lite som ett husdjur - ska man ha den, så får man faktiskt ta hand om den också!
 
Att till exempel använda skäggolja kan vara ett sätt att sköta om sitt skägg. På Glamazon finns ett stort utbud av sådana, och där kan du lätt hitta den olja som passar dig och ditt skägg bäst om du är nyfiken på att testa.
 
Om jag hade varit ett större fan av skägg hade jag definitivt köpt en skäggolja i present till min fästman nu när han snart fyller år, eller ännu hellre ett litet skägg-kit.
 
"Varför ska jag använda olja i mitt skägg?" Kanske du tänker. Egentligen är det väl ganska självklart - man tar ju hand om sitt hår, så varför skulle man inte behöva ta hand om sitt skägg? Men för att förtydliga det hela lite så kommer här en snabbkurs.
 
Skäggolja
 
Skäggolja vårdar inte bara skägget, utan även huden därunder. Skägget blir glansigare, ser fylligare ut och luktar gott.
 
Olika skäggoljor kan förstås ha olika egenskaper och ingredienser.
 
I det stora hela är det dock samma sak och gör samma sak - vårdar skägget och huden.
 
Det finns även oljor som har en anti-age effekt på skäggbotten.
 
Att hitta rätt olja för ditt skägg är inte så svårt, de flesta passar dessutom alla hudtyper. Man kan till exempel utgå från vilken doft man föredrar, eller om man önskar någon speciell effekt - till exempel anti-age.
 
Lycka till i jakten på den rätta skäggoljan!
Kommentera inlägget här: