My desire

Sexiga rollspel (del 1)

Kategori: Artiklar

(null)

Läkare (eller sköterska) och patient 

Detta är antagligen en av de vanligaste rollspelen, men också en av de mest upphetsande. Den ena är i underläge, och den andra tar hand om patienten. Det blir mer realistiskt än många andra rollspel, och ni kan själva avgöra när det är dags att gå från att ta hand om till att "ta hand om".

Präst och syndig flicka/pojke

Den här kan man göra på många olika sätt. Vem ska förföra, och på vilket sätt? Rollspelet kan börja med att den som varit stygg (och kommer att vara ännu styggare) kommer till prästen för att få bekänna sina synder. Det kanske slutar med att prästen inte kan stå emot och blir förförd, eller att han straffar den lilla syndaren...

Handyman hälsar på

Nästan alla tjejer tänder på händiga män och denna typ av jobb. Arbetskläderna gör en del, men framför allt är det väl upphetsande att se en man jobba hårt. Så i det här rollspelet handlar det helt enkelt om att störa honom och få honom att ta hand om dig istället...

Det här kan varieras hur mycket som helst. Rörmokaren som kommer till hemmafrun, byggarbetaren som jobbar i närheten, eller bilmekanikern som fixar din bil - och dig.

Lättast att genomföra är väl dock den förstnämnda, han behöver bara ta på sig arbetsbyxorna och hämta verktygslådan och sedan är det bara att vänta på att han ska ringa på.

Tjuv och polis

En till klassiker. Och den behöver ju inte vara så tråkig som den kanske låter. Tjuven måste inte nödvändigtvis vara just en tjuv, men polisen måste förstås vara en polis. Sedan är det bara att plocka fram handbojor och batong.

Militären

Han har varit upptagen med att skydda sitt land och har inte haft sex på länge, och uniformen gör såklart sitt också. Om ni lyckas få tag i en uniform så är det här ett måste, rollspel blir förmodligen inte sexigare än såhär.
Kommentera inlägget här: