My desire

Sexiga rollspel (del 2)

Kategori: Artiklar

(null)

Strangers

Gå ut på krogen, eller någon annanstans, och låtsas att ni inte känner varandra. Ni kan vara er själva eller några helt andra, men poängen är att ni träffas för första gången och raggar upp varandra. Kan såklart göras hemma också; grannen som ringer på och vill låna socker eller någon som gått fel, till exempel.

Barnflickan

En ensamstående pappa som blir sugen på barnflickan (eller tvärtom). Också väldigt enkelt och kräver varken speciella kläder eller någon annan rekvisita.

Dräng

Återigen en såndär hårt arbetande man, som står med bar överkropp och jobbar i den varma solen en het sommardag. Ja, detta rollspel passar såklart bäst utomhus (allra helst på en höskulle om man har tillgång till en sådan). Men även en dräng är förstås inomhus ibland, så varför inte passa på när han står i duschen för att svalka sig efter en lång arbetsdag?

Ageplay

Enkelt rollspel inte kräver så mycket; bara fantasi. Den ena är helt enkelt ung och oerfaren och den andra äldre och får lära upp den unga.

Lärare och elev

Ganska likt ovanstående, men lite mer "förbjudet". En elev som vill ha bättre betyg, en kvarsittning som får en oväntad avslutning eller helt enkelt en lärare som inte kan hålla fingrarna i styr. Alternativen är många, och en skotskrutig kjol med knästrumpor och skjorta är såklart ett plus (men självklart inget måste).

Kommentera inlägget här: