My desire

Veckans tips

Kategori: Veckans tips

Lita på varandra 


Veckans tips är till er som är i ett parförhållande, och kanske extra mycket till de som ganska nyligen har blivit tillsammans.

Försök att alltid lita på varandra, hur svårt det än kan vara i början. Man vet ju inte helt vem den andra är och hur h*n tänker. Det gör det svårare att våga lita på personen ifråga.

Tillit och trygghet är alltid något som kommer med tiden och man måste bevisa för varandra att man inte kommer att svika den andra.

Ändå är det väldigt viktigt, inte minst i början, att man litar på sin partner. Att vara överdrivet svartsjuk eller misstänksam kan förstöra nästan lika mycket som otrohet. Och om det inte finns någon anledning till osäkerheten, då är det ju bara onödigt, eller hur?

Om din partner vill såra dig så kommer h*n att göra det oavsett om du är osäker, svartsjuk, paranoid eller inte. Och att försöka hindra det är inte heller det du vill; du vill ju att h*n är dig trogen oavsett, att h*n inte ens ska vilja det.

Så hur svårt det än är; lita på personen du älskar. Då får h*n en chans att bevisa att du kan göra det, och den där tryggheten och tilliten kommer fortare.

Kommentera inlägget här: