Vi hatade varandra - i dag är vi lyckligt gifta

Jag och Oliver hade gemensamma vänner, det var så vi träffades. Jag minns första mötet så väl, även om jag inte minns exakt vad vi sa. Mitt första intryck av honom var allt annat än bra – han inledde konversationen med något som jag uppfattade som en nedlåtande kommentar. Därifrån gick det bara utför.

Läs hela!

Jag hade en trekant med min pojkvän och killen han var otrogen med

Så här i efterhand kan jag själv inte riktigt förstå hur det hände. Allting gick så fort där och då, och tiden innan hade väl kanske inte varit så bra heller med facit i hand. Det fanns många tecken jag missade, eller inte ville se. Tecken på att något inte stämde…

Läs hela!

Vi planerade att skaffa familj - men han hade redan en...

Även om det har gått flera år så kan jag fortfarande minnas känslan när jag fick veta. Jag hade aldrig trott att någon kunde såra mig så djupt. Kanske var det en lärorik läxa, kanske var det bara onödigt. Det jag vet är att jag aldrig kommer att glömma det Henrik gjorde mot mig.

Läs hela!

Jag har legat med min bästa väns pojkvänner - tre gånger!

Vi var 10 år när vi blev vänner, och sedan dess har vi varit oskiljaktiga. Vi har delat tårar, skratt, upplevelser – och killar. Det sista vet hon dock inte om, och även om jag en gång faktiskt övervägde att berätta det för henne, så hoppas jag innerligt att hon aldrig någonsin får veta. 

Läs hela!