Tävling: Vinn en iPhone 15!

Innehåller affiliatelänkar.
Nu är det återigen dags för en tävling, och denna gång är vinsten en iPhone 15 med 128 GB lagringsutrymme. Du väljer själv vilken färg du vill ha: Blå, grön, gul, rosa eller svart. iPhone 15 erbjuder bland annat en huvudkamera på 48 MP, USB-C anslutning, Dynamic Island och en nyskapande design.

Tävlingen är en poängjakt, där du helt enkelt samlar ihop poäng. Varje intjänad poäng ger dig en lott i tävlingen, och en poäng får du bara genom att skicka in formuläret nedan. Du kan alltså delta utan att göra något alls förutom att skicka in tävlingsformuläret – men flera poäng ökar förstås chansen att vinna.

Tävlingsregler:

- Samla ihop så många poäng du vill. Varje poäng blir en lott i tävlingen, och därmed en chans på vinsten.

- Lämna in dina svar i formuläret nedan, alternativt i ett meddelande till oss på Facebook eller Instagram. Inga svar får lämnas öppet i kommentarer. Sådana kommentarer raderas och räknas inte som tävlingsbidrag.

- I ditt svar besvarar du frågor, samt meddelar om du gjort något annat som ger poäng. Dina poäng omvandlas sedan till lotter när det är dags att utse vinnare. Se till så att du fyller i korrekt mailadress, så vi kan nå dig om du skulle vinna!

Exempel:
Du skickar in formuläret och har besvarat tre frågor, samt tagit extrapoängen (tio poäng). Ett av svaren på frågorna är fel. Du har samlat ihop totalt 17 poäng: en poäng för att du deltar/skickar in formuläret, tre poäng per rätt svar svar samt tio poäng för uppgiften. Detta ger dig alltså 17 lotter i tävlingen. (Maxpoängen är 34 poäng.)

Så här samlar du poäng!

- 1 poäng: Skicka in formuläret nedan
- 2 poäng: Dela tävlingsinlägget på Facebook
- 2 poäng: Följ oss på Facebook
- 2 poäng: Dela tävlingsinlägget på Instagram
- 2 poäng: Följ oss på Instagram

Tävlingsfrågor:

(Svaren på samtliga frågor finns i artiklar här på hemsidan!)

- 3 poäng: Vad är viktigt för att hålla kärleken vid liv, enligt artikeln ”Håll kärleken vid liv – så förbättrar du relationen”? Ge tre exempel på sådant som nämns i artikeln.
- 3 poäng: Under tips 4 i denna artikel finns en länk. Vad föreställer bilden du ser när du klickar på den länken (bilden på startsidan)?
- 3 poäng: I ”Vi planerade att skaffa familj - men han hade redan en...” berättar en läsare om när hon upptäckte att hennes pojkvän redan hade en familj. Hur gammalt uppskattar hon att hans yngsta barn är?
- 3 poäng: Vilket är tips 9 i artikeln ”10 enkla sätt att förbättra din hälsa”?
- 3 poäng: Hur många är det totala antalet frågor i ”Parterapi: Frågor som kan förbättra er relation”?

Extrapoäng:

- 10 poäng: Prova Matteportal gratis i två månader, för hela 10 poäng i tävlingen – och 10 extra vinstchanser. Du behöver inte betala någonting, om du säger upp ditt medlemskap inom två månader. Du behöver endast skriva i tävlingsforumläret att du har gjort detta. Tänk dock på att du måste göra det via länken för att vi ska kunna se.
Tävla här:

När avslutas tävlingen?

Du kan tävla fram till och med söndagen 21/7. Tävlingen avslutas klockan 23:59, och kort därefter kontaktas och presenteras vinnaren.

Hur meddelas vinnaren?

Vinnaren kommer att kontaktas via e-post på adressen som anges i formuläret. Vi kommer även att presentera vinnaren i detta inlägg.

Hur får man vinsten?

Vinsten skickas till vinnaren med post. Kontrollera mailadressen du anger i formuläret, så att vi kan nå dig om du blir den lyckliga vinnaren.